top of page
DSC05181_edited.jpg

ABOUT

Studio MELT is een jong & fris grafisch ontwerp bureau in Vlissingen. Als ondernemer kun je bij studio MELT terecht voor het laten ontwerpen van een huisstijl voor je bedrijf en het vormgeven van al je drukwerk. Ook individueel kun je bij studio MELT terecht. Bijvoorbeeld voor geboortekaartjes, trouwkaarten- en huisstijlen, uitnodigingen of een mooi vormgegeven CV.

RENSKE LORIER

13 - 05 - 1987

001-calendar.png

Vlissingen

002-blank-map-pointer.png

Enthousiast, toegewijd, open

004-tick.png

Reizen, gezin, met de hond wandelen, creatief bezig zijn

003-heart-shape.png

Sinds 2016 werk ik met veel plezier als grafisch vormgever onder de naam Studio Melt. Ik begon voornamelijk met het vormgeven van logo's en drukwerk. Door de jaren heen ben ik mij gaan focussen op branding en merkte ik dat ik mijn klanten hier veel verder mee vooruit kon helpen. Samen kunnen we een te gekke huisstijl vormen die tot in de puntjes uitgedacht is en een bedrijf een eigen gezicht geeft. Ik wil dat een klant na de oplevering van een branding overtuigd is van de juiste uitstraling en vol trots, overtuiging en positieve energie zijn / haar bedrijf verder op de kaart kan zetten. 

 

Samenwerken vind ik belangrijk. Ik luister en ik denk mee. Ik laat mij inspireren en ik ga creëren. We laten onze ideeën samensmelten en komen zo tot één mooi resultaat! Communicatie verloopt liefst niet te formeel. Lekker vlot en soms met een gezellig kletspraatje tussendoor. 

 

Ik werk voor particulieren, kleine startende ondernemers en voor grote bedrijven. Ik werk 2 dagen in de week als freelance grafisch vormgever op de marketingafdeling van Damen Yachting. Het is erg leerzaam en interessant om in zo'n groot bedrijf mee te draaien en de marketing kennis op kleinere schaal toe te passen bij mijn startende klanten.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin in ons fijne huis in vlissingen en ga ik ook graag de deur uit om te wandelen, met het bos, de duinen en het strand lekker dichtbij. Ik ga graag op zoek naar leuke plekjes om te shoppen, lunchen of uit eten, en hou van festivals en op reis gaan! Avontuurlijke sporten als surfen en snowboarden zijn mijn favoriet.

IK KIJK ERNAAR UIT OM OOK JOU TE LEREN KENNEN!

bottom of page