top of page

PERSOONLIJK ONTWERP

KAARTEN & MEER

Wil je graag een ontwerp op maat laten maken? Misschien ben je op zoek naar het perfecte geboortekaartje, een unieke uitnodiging voor jullie bruiloft, een geïllustreerd portret of kan je CV wel een mooie opmaak gebruiken. Met liefde verwerk ik jullie persoonlijke wensen in deze ontwerpen. We maken er samen iets prachtigs van!

Onderstaand vind je voorbeelden van eerder werk in opdracht. 

GEBOORTE

BRUILOFTEN

Gaan jullie trouwen? Dat is fantastisch! Samen gaan jullie een groot avontuur tegemoet. Je hebt vast al een sfeer in gedachten voor de bruiloft van jullie dromen. Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij het uitwerken daarvan? Laten we dan samen een huisstijl voor jullie dag creëren!

 

Met behulp van een moodboard en kleurenpallet leggen we een aantal zaken vast, waardoor het voor jullie een stuk makkelijker wordt om tijdens de rest van de voorbereidingen keuzes te maken. Vervolgens ontwerp ik een logo met jullie namen / voorletters, die op allerlei dingen terug kan komen, zoals de uitnodigingen, de wegwijzering, de decoratie, het gastenboek, de menu's, enzovoorts. Het logo en het kleurgebruik worden een punt van herkenning.  

Als jullie benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor jullie grote dag, neem dan gerust eens contact op! Ik kan jullie een brochure met meer info en prijzen doorsturen, en we kunnen altijd een vrijblijvende afspraak maken om jullie wensen te bespreken. 

Willen jullie geen huisstijl, maar alleen uitnodigingen laten ontwerpen? Dat kan ook. 

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van eerder werk. Klik op de foto's voor meer.

bottom of page